28. 12. 2016. Stipendije za studente Univerziteta Berkli

UG Fondacija proširila je svoj program Mladi talenti, koji je u početku bio osmišljen kao podrška i motivacija samo za decu zaposlenih u okviru naše grupe. Od decembra 2016.godine u program smo uključili i dvoje mladih i talentovanih ljudi, koji su svojim radom i zalaganjem dobili pravo da studiraju na prestižnom Univerzitetu Berkli (Berklee College of Music) u Bostonu.

Želja nam je da pomognemo promovisanje talenata koji daju svoj doprinos u oblasti kulture i umetnosti i shodno tome deo naših sredstava zasluženo je otišao u ruke Tamari Jokić i Ognjenu Gotovčeviću.

Svesni smo činjenice da je zaista retkost da neko iz Srbije dobije priliku da studira na Berkli Univerzitetu, ali i poteškoća da se obezbede neophodna finansijska sredstva koja su preduslov za bezbrižno studiranje. U cilju podrške i motivacije mladih talenata obezbedili smo stipendiju u iznosu od 5000 evra i za Tamaru i za Ognjena.

Tamara i Ognjen su mladi i nadareni muzičari, koji su redovni studenti na Univerzitetu Berkli.  Tamara Jokić je student na Odseku za jazz pevanje, dok Ognjen Gotovčević studira na Odseku za saksofon.