Saznajte više o nama

NAŠ Upravni odbor

Upravni odbor SBB Fondacije čine ostvareni eksperti sa internacionalnim iskustvom u oblasti ekonomije, finansija, medija, prava i biznisa, profesionalci najviših moralnih načela. Članovi upravnog odbora imaju za zadatak da upravljaju radom Fondacije na način koji osigurava ispunjavanje ciljeva predviđenih Statutom u skladu sa vrednostima i moralnim načelima United Group-a, a na način optimalan za celokupno okruženje. Upravni odbor SBB Fondacije u sastavu ima osobe izuzetnog profila, što dodatno ojačava ubeđenje u snažan uticaj koji će Fondacija imati, kao i u transparentnost njenog rada.

dragica

Dragica Pilipović Čefi Potpredsednica korporativnih poslova United Group-a

Gospođa Pilipović Čefi – potpredsednica korporativnih poslova United Group-a. U timu kompanije SBB je od 2008. godine, a od 2009. pa do 2015. na poziciji generalne direktorke SBB-a. U međunarodnim ekonomsko-finansijskim sferama gospođa Pilipović Čefi poznata je kao osoba izuzetnih referenci i iskustva u radu na odgovornim pozicijama međunarodnih finansijskih institucija: Evropske banke za rekonstrukciju i razvoj (EBRR) i Međunarodnog monetarnog fonda (MMF).
Gospođa Pilipović Čefi je, od samog početka, ključna osoba za pokretanje i implementaciju svih projekata društvene odgovornosti, prvo SBB kompanije, a zatim i United Group-a. Gospođa Čefi nastavlja da predvodi i tim koji brine o društveno odgovornom poslovanju grupe, sada kao predsednica SBB Fondacije.

viktorija-500x500-300x300

Victoriya Boklag Potpredsednica za marketing i medije United Grupe i direktor SBB-a

Gospođa Boklag je u timu kompanije SBB od 2002. godine. Od 2013. je na poziciji potpredsednice za marketing i medije United Grupe. Njeno dugogodišnje iskustvo na tržištu telekomunikacija, poznavanje industrije i poslovnih prilika doprinelo je još ubedljivijem i efikasnijem radu kompanije. Jula 2016. godine imenovana je za direktora kompanije SBB. Svoje znanje i iskustvo primenjuje i u radu SBB Fondacije, kao član upravnog odbora.

jugoslav

Jugoslav Ćosić Direktor programa za Srbiju TV N1

Gospodin Ćosić – direktor programa za Srbiju TV N1, je našoj javnosti poznat kao izuzetan novinar, visokih moralnih vrednosti i neprikosnovene etike. Na medijskoj sceni prisutan je više od 15 godina, sa izuzetnim iskustvom rada na najizazovnijim projektima uključujući i široj javnosti poznate emisije: 60 Minuta, Poligraf, Između redova, Između dve vatre i Pressing. Tokom i nakon NATO bombardovanja Srbije izveštavao je za stanicu Radio Slobodna Evropa. Dobitnik je novinarskih nagrada Milan Pantić, Stanislav Staša Marinković i Ricardo Ortega-UN. Napisao je knjigu Vreme sna – Terra Incognita.

vladan

Vladan Jovanović Pravni zastupnik i savetnik SBB-a

Gospodin Jovanović – pravni zastupnik i savetnik SBB-a, jedan je od ljudi sa najdužim stažom u kompaniji SBB i izuzetno dobro poznaje Kompaniju i njeno poslovanje, uključujući i oblast korporativno-društvene odgovornosti u kom aktivno učestvuje u poslednjih devet godina. Gospodin Jovanović je samim tim postao obavezan deo tima koji radi na osnivanju Fondacije i koji će doprinositi njenom daljem radu.

nebojsa

Nebojša Milosavljević Izvršni asistent generalnom i finansijskom direktoru SBB

Gospodin Milosavljević – izvršni asistent generalnom i finansijskom direktoru SBB je u poslednjih pet godina dao značajan doprinos segmentu korporativno-društvene odgovornosti SBB kompanije, učestvujući u svakoj njenoj aktivnosti, radeći na formiranju SBB Fondacije – gde će sada dati svoj doprinos i kao član Upravnog odbora Fondacije.

jovana

Jovana Lukić Direktor SBB fondacije

Gospođa Lukić – direktorka korporativnih komunikacija SBB kompanije, poseduje bogato iskustvo rada u oblasti komunikacija u nekoliko internacionalnih kompanija prisutnih u Srbiji. Gospođa Lukić iza sebe ima značajan broj uspešno implementiranih projekata korporativno-društvene odgovornosti  u različitim oblastima, kao i veliki broj ostvarenih partnerstava sa različitim kompanijama i institucijama. Kao predstavnik komunikacija SBB kompanije, gospođa Lukić će operativno voditi SBB Fondaciju i brinuti o ostvarivanju planiranih ciljeva, kao i o uspešnom inkorporiranju svih segmenata rada Fondacije.